I després

L’Ajuntament obre dos nous processos selectius per a la creació d’una borsa de treball, amb caràcter d’urgència, de les categories: administratiu i auxiliar administratiu/va

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha obert dos nous processos selectius mitjançant concurs oposició lliure per a la creació d'una borsa de treball amb caràcter d'urgència, per cobrir necessitats temporals de (1) personal administratiu i (2) auxiliar administratiu/va.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha obert dos nous processos selectius mitjançant concurs oposició lliure per a la creació d’una borsa de treball amb caràcter d’urgència, per cobrir necessitats temporals de (1) personal administratiu i (2) auxiliar administratiu/va.

1. Procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball, amb caràcter d’urgència, de la categoria d’administratiu/va, mitjançant concurs oposició lliure.

Podeu obtenir més informació i i fer la sol·licitud clicant aquí.

2. Procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball, amb caràcter d’urgència, de la categoria d’auxiliar administratiu/va, mitjançant concurs oposició lliure.

Podeu obtenir més informació i i fer la sol·licitud clicant aquí.

El termini de presentació de les sol·licituds és del 20 de febrer al 5 de març de 2020 (ambdós inclosos)

El més llegit

I després