I després

Les versions de Banda Neon i Celtic DJ’s, plats forts de la festa carnavalesca d’aquest Dijous Gras

Amb el Carnaval 2020 ja inaugurat a Sant Feliu de Guíxols, després del traspàs de la Bomba i el sopar de colles del passat dissabte 15 de febrer, l'època més festiva de l'any continua a la ciutat ganxona amb la festa de Dijous Gras, que tindrà lloc a l'envelat del Guíxols Arena aquest mateix dijous, 20 de febrer.

Compartiu aquesta història

Amb el Carnaval 2020 ja inaugurat a Sant Feliu de Guíxols, després del traspàs de la Bomba i el sopar de colles del passat dissabte 15 de febrer, l’època més festiva de l’any continua a la ciutat ganxona amb la festa de Dijous Gras, que tindrà lloc a l’envelat del Guíxols Arena aquest mateix dijous, 20 de febrer. Serà en aquesta celebració on es farà la proclamació oficial del/la Carnestoltes 2020, que s’encarregarà de dur a terme el pregó inaugural del Carnaval. L’acte també comptarà amb el pregó de les ja mítiques Padrines del Carnaval Ganxó, a més d’una nova exhibició dels guixolencs Mistreet Dance Studio. Tot plegat començarà a les 22:00h.

Els plat principal de la nit, però, serà la Banda Neon, un dels grups de versions més actius a Catalunya. Per fer-se’n una idea, el conjunt va fer gairebé 100 concerts al llarg del 2019 en un tour que va estar nominat als prestigiosos Premis Arc de la Indústria Musical del Directe en la categoria de Millor Gira de Grup de Versions. La banda, que oferirà el seu particular show a partir de les 23:00h de la nit, abasteix una gran quantitat de gèneres musicals i hits històrics, des del rock dels anys 1980 fins al reggaeton més actual, passant per la rumba i per molts altres estils. En definitiva, com diu la mateixa Banda Neon, totes aquelles cançons que “no poden faltar en una festa”. La nit culminarà amb la sessió dels Celtic DJ’s, dos joves discjòqueis amb la festa a l’ADN.

L’accés és lliure per a tothom i el preu de l’entrada, que NO inclou consumició, és de 6€.

El més llegit

I després