I després

Guíxols des del Carrer considera que el nou contracte de neteja i recollida aprovat al Ple Municipal és “d’esquenes al canvi climàtic”

Guíxols des del Carrer considera que el contracte dels serveis de neteja viària, neteja de platges, recollida de residus i gestió de la deixalleria municipal aprovat anit en sessió plenaria a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols és de “poca transcendència” en temes com ara la recollida selectiva o la prevenció de residus.

Compartiu aquesta història

Guíxols des del Carrer considera que el contracte dels serveis de neteja viària, neteja de platges, recollida de residus i gestió de la deixalleria municipal aprovat anit en sessió plenaria a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols és de “poca transcendència” en temes com ara la recollida selectiva o la prevenció de residus.
El punt ha estat aprovat amb els vots a favor de l’Equip de Govern (TSF i PSC) i JxCat i les abstencions d’ERC, GdC i MES.

El regidor dels Comuns de Sant Feliu, Jordi Lloveras, afirma que “aquest hauria estat un bon contracte de les escombraries uns anys enrere, però no ho és en els temps actuals” comentant que Sant Feliu “hagi perdut una bona oportunitat per posar-lo com un element de lluita contra el canvi climàtic”.

Des de la formació es mostren contraris a la supressió del servei de deixalleria mòbil que contempla el nou contracte i creuen que “repercutirà en un augment de la fracció de rebuig”.
Lloveras també ha valorat els aspectes relacionats amb la qüestió laboral dels empleats.
Teniu accés a l’escrit complet fent clic aquí.

El més llegit

I després