I després

Junts per Catalunya vota a favor del nou plec de neteja i gestió de residus “per responsabilitat”

En el Ple Municipal extraordinari celebrat ahir dijous a les 8 del vespre al Saló de Plens de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, el grup municipal de Junts per Catalunya ha votat a favor de l’únic punt en l’ordre del dia, que tractava el contracte dels serveis de neteja viària, neteja de platges, recollida de residus i gestió de la deixalleria municipal.

Compartiu aquesta història

En el Ple Municipal extraordinari celebrat ahir dijous a les 8 del vespre al Saló de Plens de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, el grup municipal de Junts per Catalunya ha votat a favor de l’únic punt en l’ordre del dia, que tractava el contracte dels serveis de neteja viària, neteja de platges, recollida de residus i gestió de la deixalleria municipal. El punt ha estat aprovat amb els vots a favor de l’Equip de Govern (TSF i PSC) i JxCat i les abstencions d’ERC, GdC i MES.

La formació que encapçala Cristina Vicens ha donat el seu vot positiu “per responsabilitat”, afirmant que “creiem que aquest és un dels projectes de ciutat més importants, no obstant interpel·lem directament al govern en relació a la voluntat política de fomentar qüestions com la rendició de comptes, la pedagogia i la comunicació”.

Des de la secció local expliquen que “valorem positivament la implementació de les 5 fraccions a totes les zones”, preguntant-se “si el govern té la intenció d’escoltar el veïnat abans de decidir les ubicacions dels contenidors, sinó fos així, proposaríem que es fes”.

L’exposició de la regidora ha valorat que “veiem favorable l’increment de personal per millorar el servei de l’escombrat manual en zones residencials per la grandària de la zona, i perquè hem de tenir en compte que malgrat som ciutat turística, la majoria dels ciutadans viuen en aquestes zones, i ha vingut essent un greuge comparatiu pagar impostos i que no hi hagi un retorn positiu en relació a la qualitat d’aquest servei”.

El grup també vol interpel.lar a l’Equip de Govern “a tenir predisposició a facilitar el seguiment de l’execució als membres de l’oposició de manera periòdica”.

Podeu consultar l’escrit complet fent clic aquí.

El més llegit

I després