I després

L’Ajuntament inverteix 60.000 euros a les escoles

Compartiu aquesta història

La regidora d’Ensenyament, Júlia Vendrell, ha informat que dins del Pla de Millora en les Escoles, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha invertit prop de 60.000 euros en millores als centres escolars públics de la localitat. Entre les principals millores -que s’han realitzat fonamentalment entre agost i setembre- hi ha un nou paviment al CEIP l’Estació (a la banda que dóna al carrer de Santa Teresa). S’ha refet tot el paviment i s’ha millorat el sistema de canalització de l’aigua a tocar del portal.

En aquest mateix centre s’ha canviat una canonada d’aigua, que donava problemes de pèrdues, així com també s’ha instal·lat un paviment de goma al pati de parvulari en un dels gronxadors per garantir la seguretat dels alumnes. Al CEIP l’Estació també s’ha revisat el teulat per resoldre problemes d’humitats.
Així mateix, el CEIP Gaziel i el Baldiri Reixach han experimentat millores en les cobertes. Hi havia teules que havien saltat i l’Ajuntament ha fet repassar les teulades, que ocasionaven humitats.

Al Gaziel, concretament, s’han reparat els problemes d’humitats de les classes de pàrvuls, s’ha pintat tota l’entrada -així com el porxo de l’edifici nou-, i s’ha canviat la porta de l’edifici nou, entre altres actuacions.

Al CEIP Baldiri Reixach, a banda de revisions de teulada, s’han canviat 16 finestres. El canvi es fa en la línia que ja s’havia fet en anteriors anys, és a dir, posar al dia les finestres i millorar en aïllament i estalvi energètic.

L’Ajuntament intenta, amb aquest seguit de millores (que suposa una important xifra econòmica d’inversió) mantenir els edificis escolars en les millors condicions i evitar la seva degradació. Val a dir que s’han realitzat altres millores.-

El més llegit

I després