I després

Sueño de Capricornio, aquest divendres a la Casa Irla

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, 19 d’octubre, a les 22:30h a la Casa Irla, Sueño de Capricornio presenta el seu nou disc, del qual hem pogut escoltar alguna de les seves cançons a la nostra emissora, anomenat “Que sonría el corazón” que conté deu noves composicions.

El seu líder i fundador, Juli Comas, ha tornat a deixar-se portar per la seva imaginació, perseguint els somnis, creant atmosferes, deixant les cançons obertes per tal que cadascú posi un final en fer-se-les seves i sempre embolcallades d’harmonies adequades que les puguin transportar.

En temps difícils i complicats el nou disc ens aporta un títol i missatges positius on s’hi barregen, desigs, vivències, escenaris i somnis que es poden recórrer a cavall d’un pop-rock personal, d’autor, que ha anat conreant al llarg de la seva carrera.

Comas, treballador vocacional incansable dels seus propis temes, es continua esforçant en el seu dia a dia per divulgar les seves composicions per a tots aquells que estiguin disposats a compartir el seu projecte musical que, a més de fer-ho escoltant el seu disc, ho podran fer a través de les seves gires per a les quals s’ha envoltat d’una nova banda per tal de fer un “refresh” a la seva base musical.

La nova formació està composta pels músics: Joan López, baix i veus; Francesc Batlle,

bateria i percussions; Víctor Muñoz, guitarra (a més de Juli Comas, veu i guitarra), un grup que, segons declara, l’ajudarà a seguir fent funcionar la màquina dels somnis i que els somnis no dormin mai... www.facebook.com/sueñodecapricornio

http://www.youtube.com/watch?v=hsh8XkzGrWQ&feature=player_embedded

El més llegit

I després