I després

Metges de Bellvitge varen visitar Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Com ja havíem anunciat prèviament, aquest dimecres una vintena de metges jubilats de l’Hospital Universitari de Bellvitge, varen fer una trobada a Sant Feliu de Guíxols en la línia de la que fa unes setmanes varen celebrar els Síndics de Greuges de Catalunya o bé els components de l’Institut d’Estudis Catalans en les seves reunions de treball.

Aquesta és una estratègia de l’equip de govern per tal d’atraure col·lectius de nivell, mostrar-los el patrimoni local, el paisatgístic, el gastronòmic i els equipaments per tal que, a través d’aquesta experiència, siguin ambaixadors del destí i de la marca Guíxols en diferents circuits de qualitat del nostre país. El propòsit és obrir nous camins de promoció de forma directa a través de visites i de reunions i convencions, per la qual cosa s’habilitaran dues noves sales de reunions i congressos a la quarta planta del Monestir.

Sant Elm, el Salvament, El Tinglado, l’exposició de l’Espai Thyssen, el Metge Rural, la expo de Piqueras, la d’Àlex Pallí, la vista a les torres romàniques a més de l’Ajuntament, foren part de l’itinerari que va cloure amb un dinar on, entre altres, hi varen assistir l’alcalde, Joan Alfons Albó, el regidor Pau Casals i la directora del Museu, Sílvia Alemany.

Pau Casals va agrair la seva presència tot recordant als seus ex-companys d’hospital que encara que ara estan jubilats, continuen essent metges i que han de continuar militant en aquesta professió en la qual, durant més de 30 anys, han compartit moments de tota mena i que, una vegada més, eren un equip, en aquest cas, per enfortir la seva amistat.

El president de l’Associació de Metges Jubilats de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Manel Sans, va declarar a la nostra emissora que en menys d’un mes aquesta col·lectiu, que actualment compta amb una trentena d’associats, estarà totalment legalitzat i s’ampliarà amb més companys que actualment estan escampats per tot l’Estat.

La finalitat és fer trobades de germanor, turístiques i científiques al temps que estan disposats a ajudar-se en situacions complicades en qualsevol àmbit personal, de salut, etc. Quant a l’estada a Sant Feliu, va considerar que serà difícil de superar atès que el tractament i la hospitalitat havia estat impecable en tots els sentits per la qual cosa va agrair, després d’un dinar al Club Nàutic coronat amb un cremat amb cançó de taverna, totes les atencions que se’ls havien dispensat.

El més llegit

I després