I després

Desfilada canina i presentació llibre nutrició

Compartiu aquesta història

Desfilada Canina aquest diumenge a SFG

El proper diumenge 21 d’octubre se celebra a Sant Feliu de Guíxols la 6a desfilada canina, als jardins de Juli Garreta, a benefici de l’associació protectora de llebrers Galgos112. El preu d’inscripció és de 2 euros.
El programa és el següent:

-De 10 a 11h, Inscripcions.

-A les 10.30h Exhibició d’Agility Club de Girona

-A les 11.30h inici de la desfilada de totes les races. Obsequi per a tots els participants.

-A les 12.45h Inici de la desfilada de galgos adoptats i en adopció.

-A les 13.15h lliurament de premis. Per la categoria de cadells cal dur la cartilla de vacunació.

És una iniciativa promoguda per l’Associació de Sant Antoni Abat, Galgos112.com, Agility Club, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Vichy Catalan – Fontdor.-

 

Presentació de llibre a la Biblioteca aquest divendres

El proper divendres 19 d’octubre, a les 20 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, la dietista-nutricionista Marta Figueras presentarà el seu llibre Què han de menjar els nostres fills: guia per a una bona nutrició infantil, on il·lustra sobre la importància d’alimentar de manera sana i natural els nostres fills. Menjar bé també és qüestió d’educació i autoconeixement, alhora que ajuda a prevenir malalties i al·lèrgies.

En la seva pràctica professional habitual, Marta Figueras ha pogut constatar la manca de coneixements, i fins i tot desinformació, que mostra la població pel que fa als hàbits alimentaris saludables i la correcta utilització dels aliments. Els actuals canvis alimentaris de la nostra societat, juntament amb el nou estil de vida sedentari, poden tenir repercussions negatives sobre la qualitat de vida dels fills. Per tant, cal prendre mesures i destacar la importància que una alimentació sana té durant la infantesa. Una bona educació nutricional des de les primeres etapes de la vida és essencial per adquirir uns hàbits alimentaris correctes i tenir més garanties que aquests hàbits es consolidin i es mantinguin a mesura que els infants van creixent.

Figueras, guixolenca i diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull, ha ampliat la seva formació en diversos màsters d’especialització impartits per les Universitats de Barcelona, Mallorca i Cadis, tots relacionats amb la fitoteràpia, la qualitat dels aliments i l’alimentació infantil. Ha aprofundit també en les teràpies naturals, com la reflexoteràpia o el drenatge limfàtic. Actualment reballa com a docent fent cursos, xerrades i tallers d’educació nutricional a la Fundació Universitat de Girona i a diversos ajuntaments, empreses i entitats. També compagina la consulta privada amb la col·laboració periòdica en revistes especialitzades en dietètica i nutrició.

La presentació comptarà amb plats cuinats gràcies a la col·laboració de membres de l’AMPA de l’Escola Gaziel, que hauran elaborat plats saludables, creatius i atractius a la vista i el paladar, que introdueixen les verdures i les fruites de manera divertida i original, i dels quals se’n podrà fer un tast.

Més informació sobre Marta Figueras i nutrició infantil a la seva web www.nutrimar.cat

El més llegit

I després