I després

L’Ajuntament farà un seguiment personalitzat per telèfon a totes les persones majors de 70 anys de Sant Feliu de Guíxols

L’Ajuntament ha impulsat una nova iniciativa de gran abast. A partir d’ara, totes les persones majors de 70 anys que resideixin a Sant Feliu de Guíxols rebran una atenció personalitzada via telèfon mentre duri l’emergència sanitària pel coronavirus.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha impulsat una nova iniciativa de gran abast. A partir d’ara, totes les persones majors de 70 anys que resideixin a Sant Feliu de Guíxols rebran una atenció personalitzada via telèfon mentre duri l’emergència sanitària pel Coronavirus. Totes elles rebran una trucada d’una persona que treballi a l’Ajuntament que els farà un seguit de preguntes per saber quin és el seu estat de salut, com estan passant el confinament, si les seves necessitats bàsiques estan ateses o si l’Ajuntament pot ajudar-los amb alguna cosa.

Actualment són 3276 les persones majors de 70 anys a la ciutat i que per tant, son considerades col·lectiu de vulnerabilitat.

El Covid-19 és una malaltia que afecta a tothom però hi ha col·lectius que estan exposats a més risc, sobretot les persones que tenen patologies prèvies i les persones d’edat avançada. Amb aquesta iniciativa el consistori vol que cap guixolenc se senti desatès durant l’emergència i poder atendre a les necessitats de tothom, especialment a aquells qui són més vulnerables durant la pandèmia.

L’Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha explicat al programa diari de Ràdio Sant Feliu ‘Especial informatiu sobre el Coronavirus’ que totes les àrees de l’Ajuntament segueixen treballant i que s’han coordinat per poder impulsar aquesta iniciativa amb èxit. També ha recalcat de nou la necessitat de no sortir de casa i respectar el confinament per tal de cuidar la salut de tots:

‘És difícil però és completament necessari que ens mantinguem ferms en aquesta exigència d’estar tancats a casa. És la millor vacuna d’aquests moments.’

Podeu recuperar el programa d’avui clicant aquí.

El més llegit

I després