I després

Sant Feliu de Guíxols confirma la primera defunció per Coronavirus

Ahir diumenge dia 29 de març es va confirmar, malauradament, la primera defunció d’un ciutadà de Sant Feliu de Guíxols a causa del coronavirus. L’Ajuntament s’ha posat en contacte amb la família per traslladar-li el condol i tot el seu suport.

Compartiu aquesta història

Ahir diumenge dia 29 de març es va confirmar, lamentablement, la primera defunció d’un ciutadà de Sant Feliu de Guíxols a causa del Coronavirus. L’Ajuntament s’ha posat en contacte amb la família per traslladar-li el condol i tot el seu suport. Hi ha 11 persones més ciutadanes de Sant Feliu de Guíxols que ha donat positiu i estant sent ateses pels serveis de Salut , totes elles continuen greus però estables. Ho ha confirmat l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, en el vídeo diari que publica dirigint-se als ciutadans informant de les novetats sobre el Coronavirus.
Cal recordar la importància del confinament rigorós, ja que és la mesura més eficaç que tenim per tal que aquest virus no s’expandeixi. El confinament salva vides i ara cal ser més responsables que mai.

El més llegit

I després