I després

L’Ajuntament estrena un nou marxandatge que s’afegeix al que ja es va estrenar a l’agost

L’Ajuntament ha posat a la venda un nou marxandatge que s’afegeix al que ja s’havia estrenat al mes d’agost i que s’ha convertit en un èxit de vendes. Aquesta primera tongada incloïa bosses de mà, ventalls, gots, tasses, miralls, platets, postals i altres idees.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha posat a la venda un nou marxandatge que s’afegeix al que ja s’havia estrenat al mes d’agost i que s’ha convertit en un èxit de vendes. Aquesta primera proposta incloïa bosses de mà, ventalls, gots, tasses, miralls, platets, postals i altres idees.

El nou material, que ja es pot trobar a l’Oficina de Turisme ubicada al Monestir, inclou dessuadores i gorres, per adults i nens, uns amb disseny del Peix Blau i d’altres amb les xifres de les coordenades del far del Sant Feliu.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, explica que els productes estrenats a l’agost “van funcionar molt bé, i es va decidir ampliar-los de cara a finals d’any, tenint en compte que havien tingut molt bona acollida i que s’havia esgotat molt bona part del marxandatge que es tenia a l’Oficina de Turisme”. D’aquesta primera tirada es van esgotar ràpidament productes com les totebags amb les coordenades del far i els packs d’aperitiu. També es van venent a molt bon ritme la resta de productes.

La regidora recorda que aquest nou marxandatge segueix la línia de l’estrenat a finals d’estiu “amb una imatge renovada, molt fresca, i que arriba a un ampli ventall de persones”. Aquest productes també es poden adquirir en alguns comerços de la ciutat. Cucharero considera que ara que arriben festes, aquest material pot ser un “molt bon regal”.

El més llegit

I després