I després

Sant Feliu de Guíxols presenta una nova línia de marxandatge que dóna valor a Sant Pol, el Peix Blau, el far i la parla local

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha renovat tota la seva oferta promocional de marxandatge en forma de bosses de mà, ventalls, gots, tasses, miralls, platets, postals i altres idees. El material ja es pot adquirir a l'Oficina de Turisme, als baixos del Monestir.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha renovat tota la seva oferta promocional de marxandatge en forma de bosses de mà, ventalls, gots, tasses, miralls, platets, postals i altres idees. El material ja es pot adquirir a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir.

El Consistori ha intentat reivindicar l’orgull de pertinència local amb un seguit d’objectes que ja pot adquirir el públic, a més dels que hi havia fins al moment, que eren adhesius de Sant Feliu de Guíxols i gots tèrmics.

 

Les noves creacions posen l’accent en temes com el far de l’escullera de Sant Feliu -en una original proposta gràfica que reprodueix les coordenades geogràfiques del punt-, les casetes de Sant Pol, la campanya gastronòmica del peix blau i, en forma de postal i altre material de papereria, s’ha fet un recull de les expressions més genuïnes de la parla ganxona, com les paraules gamatzem, estafanòria, brunyol o abantes, entre altres.

 

 

Per la regidora de Promoció, Núria Cucharero, “s’han buscat elements que representin la ciutat, com les casetes de Sant Pol, les coordenades del far, el peix blau o la parla dels ganxons, però amb un punt modern i que sigui un souvenir atractiu per portar arreu”. La regidora ha indicat que els preus són “molt ajustats per tal que tothom pugui tenir aquests elements publicitaris, tant les persones de casa com els foranis”. L’Ajuntament està estudiant que aquest material es pugui vendre en altres establiments.

El més llegit

I després