I després

El Festival de la Porta Ferrada aporta dos xecs solidaris per a dues entitats socials

El consistori ganxó i l'organització del festival han fet una entrega de 2.020€ a la Fundació Oncolliga Girona (Delegació de Sant Feliu de Guíxols) i una altra de la mateixa quantitat a AECC–Catalunya Contra el Càncer.

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts 17 de desembre, a les 10.30 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha procedit a fer el lliurament dels dos xecs solidaris que el Festival de la Porta Ferrada aporta a dues entitats de caràcter social.

Les entitats que han rebut els diners (2.020 euros cada entitat) són les següents:

-Fundació Oncolliga Girona. Delegació de Sant Feliu de Guíxols

-AECC–Catalunya contra el càncer. Sant Feliu de Guíxols

Els imports que es lliuren surten de diferents aportacions, entre elles de la supressió de les invitacions gratuïtes al Festival, que el govern municipal va convertir de pagament, per tal que els diners recaptats anessin a finalitats socials. També surten d’una part de beneficis de merxandatge de grups i artistes del festival, que es donen a les esmentades finalitats.

Josep Saballs, regidor responsable del Festival de la Porta Ferrada ha explicat més detalls d’aquesta vessant solidària del festival i què els ha portat a apostar per aquestes dues entitats. El podeu escoltar més avall:

 

El més llegit

I després