I després

L’Ajuntament envia material escolar, equips informàtics i quaderns de treball a alumnes de Sant Feliu

L’Ajuntament està fent arribar material escolar a les nenes i nens que ho necessiten perquè ningú es quedi sense poder fer les tasques educatives.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament està fent arribar material escolar a les nenes i nens que ho necessiten perquè ningú es quedi sense poder fer les tasques educatives. Els i les mestres de les escoles han facilitat la llista de les famílies que ho necessiten. L’àrea d’Educació ha adquirit el material a les papereries de Sant Feliu i Protecció Civil l’està portant als domicilis. En total es repartirà a un 15% dels alumnes d’infantil i un 5% de primària.

El regidor d’Educació, Salvador Calabuig, ha destacat que “hem volgut garantir, en aquest temps de confinament, que totes i tots els alumnes tinguin accés a l’educació”.

Els equips directius de les escoles han seleccionat el material necessari que conté cada paquet, que es diferent pels alumnes d’infantil i els de primària. Bàsicament contenen llapis, bolígrafs, colors, retoladors i llibretes. També s’han repartit aquests dies, per part de la brigada municipal, centenars de quaderns de treball que ha preparat el professorat de primària i dels instituts

Per altra part, des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament també s’ha fet arribar equips informàtics amb connexió a alumnes del Pla de Formació i Inclusió i als alumnes de la UEC. En els propers dies es faran arribar, a les famílies que ho necessiten, material informàtic de les escoles de primària i dels instituts de secundària i connexions a internet que proporciona el Departament d’Educació.

En el lliurament de material s’ha prioritzat els alumnes que aquest curs han d’obtenir un títol, com són els de 6è de primària, els de 4t d’ESO, segon de batxiller i els que acaben un cicle formatiu.
La voluntat de l’Ajuntament i dels professors de Sant Feliu és que cap alumne es quedi sense poder seguir les seves activitats educatives. A mesura que es van detectant noves necessitats, es coordina amb les escoles i instituts el lliurament de material.

El més llegit

I després