I després

El CAP de Sant Feliu de Guíxols rep 5 pulsioxímetres gràcies a les donacions

Compartiu aquesta història

L’epidèmia pel Coronavirus ens ha fet viure situacions de completa excepcionalitat però també ens ha ensenyat la millor part de les persones, el vessant més solidari.

Gràcies a les donacions, el CAP, l’Ambulatori de Sant Feliu de Guíxols, ha rebut 5 pulsioxímetres, aparells que serveixen per mesurar el nivell d’oxigen en sang de les persones.

Les donacions han vingut per dues vies. D’un costat, el mateix Ajuntament ha fet una de les donacions. I també, s’han rebut 4 pulsioxímetres de butxaca. Arriben en aquest cas, d’una colla ben coneguda de Carnaval a la ciutat, la Colla de Carnaval dels Torrats.

El primer dels aparells és un instrument que es pot utilitzar dins el CAP i els altres 4 s’utilitzaran per fer els domicilis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els pulsioxímetres mesuren el nivell d’oxigen en sang de les persones, una variable clínica que cal mesurar a tots els pacients de Covid-19 o sospitosos de tenir-lo.És un aparell clau, essencial durant aquesta emergència, per valorar el nivell de dificultat respiratòria dels pacients. A més, les mesures d’higiene i de prevenció obliguen a netejar el material sanitari d’una manera constant, i això provoca que el material s’espatlli més ràpidament.

El CAP està molt agraït d’aquestes donacions, ja que tota aportació que ajudi a fer front a aquesta situació excepcional, serà de gran ajuda.

 

El més llegit

I després