I després

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols desmenteix les declaracions del Departament d’Educació de la Generalitat a TV3, sobre la línia de P3

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols desmenteix les declaracions del Departament d'Educació de la Generalitat realitzades a TV3, en les quals el Departament indicava que la supressió de la línia de P3 del col·legi Gaziel es va acordar entre Ajuntament i Generalitat.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols desmenteix les declaracions del Departament d’Educació de la Generalitat realitzades a TV3, en les quals el Departament indicava que la supressió de la línia de P3 del col·legi Gaziel es va acordar entre Ajuntament i Generalitat.

L’alcalde, Carles Motas, considera “inadmissible” que el Departament doni aquesta versió sobre aquest tema tan sensible perquè precisament “no hi ha hagut cap acord amb la Generalitat sobre aquesta supressió”. Es dóna la circumstància que en la darrera reunió a Girona, amb l’AMPA de l’escola present, no es van aconseguir acords.
Per l’Ajuntament la prioritat segueix essent treballar per mantenir les línies de P3 al Gaziel.

El més llegit

I després