I després

Aquest dimecres a les 17 h., Xè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults de Sant Feliu de Guíxols

Aquest proper dimecres 12 de juny, a partir de les 5 de la tarda, es portarà a terme el Xè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols. Podeu votar la vostra pel·lícula preferida, menjar crispetes, assistir a l’estrena de la pel·lícula “Collònia” en memòria de l’humorista i dibuixant Josep Coll i participar d’aquest petit homenatge al cinema casolà.

Compartiu aquesta història

El passat mes de febrer el CFA Escola d’Adults Sant Feliu de Guíxols va inaugurar dos canals al portal de vídeo Youtube amb la intenció de fer extensiu a qualsevol que hi estigui interessat projectes presents i passats que es fan al centre amb mitjans audiovisuals. Internet és una via molt útil d’arribar a l’alumnat, el que l’escola ha tingut, el que té i el que vindrà, per a fer públics esdeveniments, notícies, activitats i propostes. De fet el centre té una pàgina web, algun que altre blog dedicat a tasques acadèmiques, pàgina de Facebook i, ara també, presència a Youtube. Des de ja fa uns anys es busca sortir de les aules i de l’escola i fer arribar la feina de l’Escola d’Adults fora de les seves parets. No només per a captar nou alumnat si no també per a fer coneixedors als ciutadans de Sant Feliu de Guíxols i del món l’existència d’aquesta institució amb més de 40 anys d’història.

Un dels canals, el CANAL FIXA-T’HI TU, està dedicat a petits vídeos educacionals, buscant entretenir i ensenyar alhora. És un canal en Llengua Catalana i, de moment, es centra en aspectes gramaticals i ortogràfics. Amb l’ajuda de Sònia Rodríguez i el seu projecte d’aula del mètode Gabarró i altres professionals del centre, es volen donar pautes, pistes i explicacions sobre el funcionament de la nostra llengua. Amb el temps es podran anar ampliant aquests continguts, que segur ajudaran a alumnes i foranis. L’altre canal, el CANAL GANXÓ, es centra en la difusió de filmacions antigues o més actuals que expliquen històries, normalment amb clau d’humor, de Sant Feliu de Guíxols i del CFA. Les ganxoneries serien el tema estrella d’aquest canal, anècdotes locals on personatges més o menys coneguts passen diferents peripècies i que de ben segur us arrencaran un somriure. També hi trobareu entrevistes i altres vídeos que ens parlen de l’evolució i la història de la ciutat i de l’Escola d’Adults. En breu hi trobareu historietes sobre el Casino de Sant Feliu de Guíxols, imatges filmades amb “dron” a las Vegas i els i les mestres i professores en divertides situacions.

Des del CFA Escola d’Adults Sant Feliu de Guíxols us animen a visitar i subscriure-us a aquests canals, a riure i aprendre amb ells. Sota la direcció i realització de Toni Ferrer descobrireu que l’Escola d’Adults és molt més gran que les aules, les classes i els seus alumnes i professors. Aquest proper dimecres 12 de juny, a partir de les 5 de la tarda, es portarà a terme el Xè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols. Podeu votar la vostra pel·lícula preferida, menjar crispetes, assistir a l’estrena de la pel·lícula “Collònia” en memòria de l’humorista i dibuixant Josep Coll i participar d’aquest petit homenatge al cinema casolà.

El més llegit

I després