I després

“Bona Gent” de Quim Masferrer el 7 de juliol a Sant Feliu de Guíxols a través del Singlot Festival

Els propers 4, 5, 6 i 7 de juliol arriba la cinquena edició del Singlot Festival, un festival creat i produït per El Terrat i The Project dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2019. Una mostra del millor talent nacional d’humor i comèdia on també s’impulsen nous projectes de companyies emergents i consolidades durant quatre dies arran de mar. Un dels deu espectacles que s’oferiran aquesta edició serà Bona Gent de Quim Masferrer, l’actor i director de teatre, guionista, presentador de televisió i monologuista català ens acompanyarà la nit del diumenge 7 de juliol a les 22.30h a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Els propers 4, 5, 6 i 7 de juliol arriba la cinquena edició del Singlot Festival, un festival creat i produït per El Terrat i The Project dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2019. Una mostra del millor talent nacional d’humor i comèdia on també s’impulsen nous projectes de companyies emergents i consolidades durant quatre dies arran de mar.
Un dels deu espectacles que s’oferiran aquesta edició serà Bona Gent de Quim Masferrer, l’actor i director de teatre, guionista, presentador de televisió i monologuista català ens acompanyarà la nit del diumenge 7 de juliol a les 22.30h a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols.

Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors… Però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir, perquè el públic n’és protagonista. Un protagonista o, millor dit, molts protagonistes que escriuran l’argument d’aquesta experiència.
Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador. La durada serà de 110 minuts – Català.
Venda d’entrades. Més informació a singlotfestival.com

El més llegit

I després