I després

La Xarxa, Creu Roja i concerts al City i Goleta

Compartiu aquesta història

Diumenge, espectacle de La Xarxa
Aquest diumenge, 20 de gener, a les 12 del migdia, al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil ofereix l’obra per a tots els públics: “La via làctia”, un musical de titelles gegants que explica la història dels habitants del planeta Argos que s’han quedat sense el seu aliment bàsic, la llet. Per solucionar-ho, en Karim explorarà la Galàxia a la recerca d’un animal amb banyes que doni llet, descobrint diferents civilitzacions i formes de vida fins arribar a la Terra.

Curs de monitor de Creu Roja
Creu Roja Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro inicia el proper 15 de febrer el curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil amb estada a casa de colònies, el divendres a la tarda de 19 a 22 hores i dissabte de 10 a 21h.
Interessats poseu-vos en contacte amb Creu Roja, telèfon 972 82 22 00, al correu: CRJsantfeliu@creuroja.org o bé presentant-vos personalment a les oficines de la carretera de Palamós s/n, enfront de l’antic escorxador municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Concert de Sonavi al City Arms
18 de gener actuació del grup de rumbes Sonavi al pub City Arms de Sant Feliu. Entrada gratuïta

Concerts dissabte a La Goleta
19 de gener / BLACKWAY (Hard Rock – Pineda de Mar) + OLE TU POLLA (Punk/banda tribut “La Polla Records”– Vidreres) / 23:00h / Entrada gratuïta.

El més llegit

I després