I després

LA VIA CATALANA A PUNT DES DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

A poques hores per la celebració de la Diada, Guíxols per la Independència (GxI) de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha enviat en els darrers dies una nota en la qual apunta que “a pocs dies per la Via Catalana de la Diada 11S2013, una altra fita històrica que l’ANC farà possible gràcies a la participació de tots i cadascun de nosaltres, des de GxI posem tots els nostres recursos i il·lusions per tal que la cadena humana sigui tot un èxit.
És per això que totes les persones inscrites amb el grup col·lectiu de la Vall d’Aro – de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro – que ens desplaçarem a Caldes de Malavella, estan rebent tota la informació de transports, mobilitat, aparcaments, horaris, i punts de recollida dels tiquets de busos i dinar.
Volem agrair a l’Ajuntament de Sant Feliu (així com la resta de consistoris) la seva disponibilitat tant en tot el material prestat per la Via com per avançar a les 11.30h l’acte institucional de l’11S a la Plaça del Mercat, per tal que tothom tingui temps d’arribar a la primera sortida d’autocars que serà a les 12.30h des de l’Estació de Busos de SFG (cal haver recollir prèviament el tiquet); així com a Percussió Ganxona que ens acompanyarà a la Via; i, al Monestir de Mare de Déu dels Àngels que s’ha sumat al repic de campanes a les 17.14h el proper dia 11S.
Guíxols per la Independència té disponible un local dins les Galeries Sant Joan de dilluns a divendres de 18h a 21h i el proper diumenge 8 de setembre estarem amb una parada a la Rambla Vidal de les 10h a les 14h, com a punt d’informació, punt de venda de les samarretes grogues oficials de la Via Catalana i punt de recollida dels tiquets de bus i dinar per la gent inscrita”.
A més a més, juntament amb el Centre Excursionista Montclar, s’han adherit al projecte “Estelades al cim” (www.esteladesalcim.cat) que va consistir en una ascensió simultània a tots els cims de Catalunya que es va fer diumenge cobrint d’estelades els punts més alts i emblemàtics del país. També es va fer una ascensió al Puig de les Cols i al Montclar, activitat gratuïta, de 9 kilòmetres i amb 300m de desnivell que va sortir des de Casanova.
I per tercer any, la vigília de la Diada, el dimarts dia 10 a partir de les 21h des del Salvament tindrà lloc la Marxa de Torxes per la Independència amb la renovació de l’estelada de la barana de mar del Passeig.
També es fa una crida per tal que tothom posi la seva estelada al balcó.
guixols@assemblea.cat http://via.assemblea.cat

 

El més llegit

I després