ES PREPARA UN FESTIVAL PRO-CARITAS

Amb l’enunciat “Ajuda a Ajudar” un col·lectiu d’artistes plàstics sense ànim de lucre, Artistas Sin Fronteras (www.artistassinfronteras.es), presidit pel ganxó Joan Gruart,  recolzat per artistes musicals locals i de la demarcació, s’han unit per organitzar, la tarda del dissabte, 21 de setembre, un festival solidari, el 60% de la recaptació del qual anirà destinada a Caritas Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro.
El festival, que se celebrarà al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, de Sant Feliu de Guíxols, comptarà amb una Fila-0 per a totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar i no puguin assistir a l’acte, ingressos que s’han de fer al Banc de Sabadell:  0081 0128 11 0001341341, fent constar en el concepte “Donatiu Festival Pro Càritas” i el vostre nom.
El duet ganxó “Back on time” (Alícia Calzada i Nacho Alonso), LaCote Banda, el cantautor empordanès Lluís Lozano acompanyat del seu grup i el cantautor local Sé (Josep Andújar) aportaran les seves cançons.
també els artistes col·laboradors en arts visuals, faran donació de la seva obra: Joan Gruart, Bella Segovia, Carlos Fierro, Javier JJCuper. Amb la butlleta d’entrada  es sortejarà una obra d’art digital de Joan Gruart.
Les entrades-donatiu  es vendran anticipadament a l’Oficina de Turisme i a Sol Negre Música al preu de 10 euros. També en el teatre des d’una hora abans de l’inici del festival.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació