I després

ES PREPARA UN FESTIVAL PRO-CARITAS

Compartiu aquesta història

Amb l’enunciat “Ajuda a Ajudar” un col·lectiu d’artistes plàstics sense ànim de lucre, Artistas Sin Fronteras (www.artistassinfronteras.es), presidit pel ganxó Joan Gruart, recolzat per artistes musicals locals i de la demarcació, s’han unit per organitzar, la tarda del dissabte, 21 de setembre, un festival solidari, el 60% de la recaptació del qual anirà destinada a Caritas Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro.
El festival, que se celebrarà al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, de Sant Feliu de Guíxols, comptarà amb una Fila-0 per a totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar i no puguin assistir a l’acte, ingressos que s’han de fer al Banc de Sabadell: 0081 0128 11 0001341341, fent constar en el concepte “Donatiu Festival Pro Càritas” i el vostre nom.
El duet ganxó “Back on time” (Alícia Calzada i Nacho Alonso), LaCote Banda, el cantautor empordanès Lluís Lozano acompanyat del seu grup i el cantautor local Sé (Josep Andújar) aportaran les seves cançons.
també els artistes col·laboradors en arts visuals, faran donació de la seva obra: Joan Gruart, Bella Segovia, Carlos Fierro, Javier JJCuper. Amb la butlleta d’entrada es sortejarà una obra d’art digital de Joan Gruart.
Les entrades-donatiu es vendran anticipadament a l’Oficina de Turisme i a Sol Negre Música al preu de 10 euros. També en el teatre des d’una hora abans de l’inici del festival.

El més llegit

I després