I després

La redactora de El Punt, Irene Rigall, desapareix quan se l’esperava a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

La redactora del diari El Punt, Irene Rigall, va desaparèixer dimecres a primera hora de la tarda quan tenia previst assistir al dinar que CiU oferia als periodistes al Restaurant Can Salvi de Sant Feliu.

La redactora del diari gironí per al Baix Empordà va trucar a 2/4 de 3 de la tarda al restaurant i va parlar amb Joaquim Clarà tot disculpant-se pel retard i assegurant que en mitja hora s’incorporaria al dinar i roda de premsa que oferia Joan Alfons Albó. Més tard va fer una darrera trucada en la qual demanava que es derivés la informació a un company de la zona ja que no hi podia anar.

Les informacions amb les quals es compta fins el moment, la situen al barri de Sant Narcís de Girona a quarts de 5 i alguns mitjans no descarten que hagués pogut pujar a algun tren.

A la nota que s’ha distribuït a través dels seus companys s’apunta que pot patir algun quadre d’amnèsia.

A més de la foto, s’ha redactat el text següent: La Irene Rigall està desapreguda. Va ser vista per última vegada el dimecres 16 de març prop de 2/4 de 5 de la tarda al barri de Sant Narcís (Girona). Està desorientada, com si tingués amnèsia.
La seva família i amics estem preocupats i intentem localitzar-la.
Portava anorac beix.
Uns pantalons grisos i esportives blaves.
Té una alçada d’entre 1.60 i 1.70 m..
Complexió prima, 31 anys.
Si la veieu o sabeu qualsevol cosa siusplau, truqueu als mossos 972 18 16 00.
Extensió 60906 o bé al 112 (Emergències).


El més llegit

I després