I després

Divendres es va inaugurar el nou magatzem del Museu a l’antic escorxador de SFG

Compartiu aquesta història

Divendres passat, 18 de març, l’Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, el conseller del Consell Comarcal, Angel Planas, i el vicepresident de la Diputació de Girona, Roger Zamorano, van inaugurar davant una quarantena de persones el nou magatzem de reserva de fons del Museu d’Història a l’antic escorxador.

Aquest equipament ha permès deixar un espai de lloguer i ubicar el magatzem del Museu en una part de les naus catalogades de l’escorxador de propietat municipal, rehabilitades gràcies al treball dels alumnes de la “Casa d’oficis les Gavarres” del Consell Comarcal del Baix Empordà i el suport econòmic del pla de monuments de la Diputació de Girona. L’alcalde va agraïr la seva participació a aquestes entitats que també van manifestar que tenen previst seguir col·laborant amb l’ajuntament de la ciutat per tal de rehabilitar la totalitat de les naus catalogades.

En els parlaments també es va agraïr especialment la tasca portada a terme pels alumnes de la Casa d’Oficis i els seus formadors, tant actuals com anteriors, així com la Col·laboració d’altres entitats com la Creu Roja.

El més llegit

I després