I després

La baixa de Xavi Roca com a militant d’UDC no impedirà que vagi a la llista de CiU

Compartiu aquesta història

La renuncia de Xavi Roca com a militant d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), no afectarà a la seva decisió d’anar a la llista de CiU a Sant Feliu atès que l’alcaldable, Joan Alfons Albó, va declarar públicament que el vol en el seu equip.

Els problemes de Roca amb UDC pel fet de mostrar-se obertament independentista, no es varen esvair després de la seva dimissió forçada per la cúpula del partit, sinó que la pressió exercida pels mandataris l’han anat arraconant fins que ha pres la iniciativa de marxar voluntàriament.

En els acords entre CDC i UDC per conformar la llista, Roca havia aconseguit ser el primer membre d’Unió i, havent plegat, el més lògic és que aquest lloc sigui ocupat per un altre membre del partit demòcrata-cristià.

Aquesta situació va provocar que Xavi Roca comuniqués la seva decisió a Joan Alfons Albó que en comprovar que era un bon actiu pel seu projecte, li va demanar que continués a l’equip en les condicions que sigui i amb la possibilitat que ho faci militant a CDC o bé com a independent.

Albó reconeixia que, en un principi, hi havia un cert antagonisme, ben entès, entre els dos però que en la feina en el dia a dia Roca li havia demostrat que és una persona molt vàlida i una de les peces importants amb les que podrà contar en aquest nou repte polític en el qual Roca hi fa funcions en l’apartat de premsa.

Per la seva banda, Xavi Roca, diu que obre un parèntesi de militància i es posa a la disposició de Joan Alfons Albó per tal que sigui el candidat qui decideixi en quin tram de la llista considera que l’ha de col·locar atès que Unió por exercir el dret de posar-hi un recanvi si exigeix la quota acordada per la federació.

Veu Xavi Roca:

[audio:http://www.rsf.fm//audio/xavi_roca.mp3]

El més llegit

I després