I després

La ràdio s’afegeix a la felicitació

Compartiu aquesta història

Llegim aquesta setmana a Àncora un agraïment a través del qual ens assabentem de la jubilació de la Margarita, professora/mestra que durant anys i anys va incloure en l’itinerari de visites, per mostrar el dia a dia del funcionament de la Ciutat, a la nostra emissora acompanyada dels seus alumnes i d’una mare de “reforç”.
A més de la feina d’informar, sabeu que tenim debilitat pels nostres personatges i la Margarita és una d’aquestes persones entranyables que tenim a Sant Feliu.
És per això que hem cregut interessant publicar a la nostra web i a les xarxes socials, l’escrit que en el Setmanari Àncora li ha fet una dels centenars i centenars d’alumnes que ha educat en les quatre dècades de treball vocacional:
“LA SENYORETA MARGARITA, UNA VIDA DEDICADA A L’ENSENYAMENT per Pili Sala Esteva:
Després de 40 anys treballant com a professora al Cor de Maria, la Senyoreta Margarita s’ha jubilat… bé, s’ha quasi jubilat perquè encara farà algunes classes a la setmana. Des dels alumnes que ja fa 21 anys varen fer primer de primària fins als que l’estan fent actualment…, us imagineu quants centenars d’alumnes han passat per la seva classe?
Us puc ben assegurar que si conec alguna persona que gaudeixi de la feina, aquesta és la Margarita. Els nens i les classes han estat la seva vida i la seva passió, i tot el seu entorn sempre ha estat enfocat als nens. Li encanta preparar activitats per als nens, el teatre de Nadal, les disfresses per Carnaval, la Diada de Sant Jordi (que a ella tant li agrada!), la visita a l’ermita de Sant Elm, l’excursió a veure les mones, les activitats a la classe pensades perquè els nens de primer agafin els hàbits d’estudi: un munt de materials i activitats que any rere any ha anat preparant amb aquella dedicació i aquella il·lusió que tots els que la coneixem hem pogut gaudir i compartir amb ella.
Només em queda dir-li: Estigues molt orgullosa, Margarita, perquè si centenars de nens i nenes de Sant Feliu (entre els quals m’incloc) saben llegir i escriure és gràcies a tu! Gaudeix de la teva merescuda jubilació!!!”

Cliqueu sobre les fotos per ampliar

margarida_

nens_radio_2

El més llegit

I després