I després

La pluja s’apunta a l’Aplec de Pedralta

Compartiu aquesta història

La pluja va acabar deslluint els actes del 54è Aplec de Pedralt i va obligar als organitzadors a suspendre les activitats de la tarda de diumenge.
El dissabte, tot i el vent, va començar amb tot un seguit d’activitats organitzades pel Consell Local de Joves de Sant Feliu de Guíxols. Una gimcana amb preguntes de coneixement i cultura general i les Olimpíades de Pagès (amb proves divertidíssimes) van donar pas als concerts acústics que van comptar amb la presència d’un nombrós públic juvenil.
El diumenge al matí, malgrat la inestabilitat meteorològica, va tenir lloc el concurs de l’allioli i el concurs de rams i conjunts de flors boscanes; tots dos amb molta participació. Tots els guanyadors i guanyadores es van endur premis oferts per locals i comerços de la ciutat.
Cap al migdia, la pluja va pujar la seva intensitat i va obligar a l’organització de l’aplec a prendre la decisió de suspendre els actes de tarda, ja que la previsió era molt irregular i moltes de les colles que s’hi van apropar per fer el dinar, van optar per buscar altres alternatives.
En una nota enviada als mitjans, l’Ajuntament agraeix la col·laboració de l’Associació de Comerciants Sant Feliu Centre, Can Noguera, Pinxito, La Cava, Athena, Peixos Torrent, Carnisseria Aiguaviva, Xarcuteria Martí Coll, Boutique Elio’s, Made in Girona, Ca l’Àngel, Espai del Lector Nobel, Perruqueria Neus Patón, Clover Store, Pollería Mari, Carnisseria Planas, Ca l’Enric-Artdenia, Guitare Shop, La Costura del 6970, Estètica Paqui, Metropol Boutique, CESPA, Ajuntament i Brigada de Santa Cristina d’Aro, Ajuntament i Brigada de Sant Feliu de Guíxols, Consell Local de Joves de Sant Feliu de Guíxols, Associació de Festes Ganxones.

Pedralta 004 [1024x768]

Pedralta 007 [1024x768]

Pedralta 009 [1024x768]

 

El més llegit

I després