I després

La passera de la parròquia protegirà als feligresos dels bassals que s’originen en el seu accés

Compartiu aquesta història

Les obres de construcció d’una passera a la porta de l’església Nostra Senyora dels Àngels, la parròquia del Monestir, continuen aquests dies en un espai que, darrerament, ha estat molt concorregut per les excavacions que s’hi varen efectuar el passat mes de novembre i la visualització d’un cementiri del segle XVIII.
La previsió de construir-hi aquet accés per facilitar la visita dels feligresos i altres visitants, és el que va provocar que s’hi fes una actuació arqueològica anterior atès que, en el cas contrari, hagués estat molt més dificultós treballar-hi.
Amb la col·locació de les lloses es podrà garantir no només l’accessibilitat sinó que també suposarà una millora visual de la plaça en el seu conjunt, en un espai tant emblemàtic que forma part del conjunt monumental més important de Sant Feliu.
En un primer moment es va plantejar poder deixar a la vista algun dels vestigis soterrats d’aquesta zona, la qual cosa s’ha desestimat finalment ja que no s’hi va trobar cap element prou atractiu que mereixés fer una inversió en aquest sentit.

El més llegit

I després