I després

Aquest divendres es fa a SFG l’encesa oficial dels llums de Nadal amb els alumnes de les escoles

Compartiu aquesta història

Aquest divendres es tornarà a comptar amb els alumnes de les escoles de Sant Feliu per fer l’acte simbòlic de l’encesa dels llums de Nadal que obren oficialment la temporada comercial i l’ambientació urbana amb motiu de les diades que s’acosten.
Històricament es contractava un personatge mediàtic per donar projecció a l’acte a través d’un petit pregó però era un esdeveniment que no quallava suficientment i no sortia a compte econòmicament pels resultats que s’assolien.
Des de la regidoria de festes es va decidir fer un acte més participatiu i fa dos anys que es varen implicar els alumnes de les escoles assignant un arbre a cada centre la qual cosa possibilita que els joves hi tinguin una participació activa i que l’acte sigui molt més concorregut i agraït.
El recorregut de l’activitat s’iniciarà a la Plaça del Monestir i continuarà per Placeta Sant Joan, Placeta Maragall, Rambla Portalet, Rambla Vidal i Mercat Cobert. En finalitzar l’acte hi haurà xocolatada per tots els assistents.
En l’apartat econòmic aquest guarniment tampoc no s’escapa de les retallades pressupostàries i s’ha hagut de reduir la despesa al voltat del 35% dins de la política d’estalvi que s’ha vist obligat a aplicar el consistori, segons declarava a la nostra emissora l’alcalde Carles Motas.

El més llegit

I després