I després

Aquest dissabte se celebra al Teatre-Auditori el Festival per la Marató de TV3 de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 4 de desembre, a les 6 de la tarda el Teatre-Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols es convertirà en un recinte solidari atès que diversos artistes i grups participaran en la campanya de recollida de diners en benefici de la investigació i tractament de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides que són les destinatàries de l’edició-2010 de La Marató de TV3.
Amb la coordinació de Miquel Pedrol i el suport de l’Ajuntament, en la cessió de l’espai, desfilaran per l’escenari, oferint quatre números: La Coral Cypsella, el grup Llops de Mar, l’Orquestra Mòdul-4 de Cerdanyola del Vallès, el grup La Taverna, el cantautor Sé i el duet Back on Time, format per Alícia Calzada i Nacho Alonso. El presentador serà el periodista de TV3, Josep Maria Alejandre.
El donatiu d’entrada serà de 10 € destinats íntegrament a La Marató així com la recaptació resultant d’una panera amb productes aportats gentilment per diversos comerciants de Sant Feliu i que està exposada a l’aparador de la Ferreteria-95.
Les entrades anticipades ja fa dies que es poden adquirir a l’Oficina de Turisme, a l’Ajuntament i també es farà una parada de discos d’alguns dels artistes que hi intervenen que cediran el 50% de l’import al gruix de la recaptació.

El més llegit

I després