I després

La policia deté a Malgrat a tres marroquins de Sant Feliu amb 3.500 kg de coure robat

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Pineda de Mar tres veïns de Sant Feliu de Guíxols, de nom Aziz, de 28 anys; Ali, de 30, i Raixid, de 29, pel robatori de 3.500 quilos de coure. Els agents van enxampar els detinguts quan transportaven en dues furgonetes el coure, que pretenien vendre en una deixalleria de Tordera. La detenció es va produir en el marc d’una operació preventiva dels robatoris de coure a la comarca del Maresme, quan els agents van identificar un vehicle amb 500 quilos de cable de diferents mesures i gruixos, i dos dels ocupants. Posteriorment, van identificar una tercera persona, i van localitzar una altra furgoneta amb 3.000 quilos de coure robat.
Davant l’allau de robatoris de coure fins i tot en l’enllumenat públic, pisos a la venda, domicilis, autopistes i fins i tot catenàries de trens, la policia té l’ordre de fer controls prop de les deixalleries per tal d’enxampar tant als lladres com als propietaris dels magatzems que compren el coure conscients que prové de robatoris.
En aquest sentit, la setmana passada l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, es va reunir amb els cossos de seguretat per tal de preveure diverses situacions que s’estan donant a la nostra zona així com per activar el dispositiu habitual de prevenció en el centre comercial per a la campanya de Nadal.
Motas ja anunciava dijous passat a la nostra emissora que la policia li havia sol·licitat que traslladés als ciutadans la necessitat de la seva col·laboració en els robatoris de coure manifestant que si algun ciutadà veu alguna persona enfilada a escales o manipulant quadres, fanals o altres elements, i no estan plenament identificats, truquin a la policia atès que actuen fins i tot a plena llum del dia.

El més llegit

I després