I després

Aquest diumenge la companyia 45 R.P.M de Tarragona representa Els set pecats capitals

Compartiu aquesta història

Dins del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu, la companyia teatral tarragonina 45 R.P.M. torna a presentar una renovada i divertida versió de l’obra ‘Els set pecats capitals’, de Vicenç Cañón. Amb 16 anys a les seves espatlles, la companyia ha anat adquirint una gran maduresa i experiència, actuant per diferents comarques catalanes, així com pel País Valencià i per pobles de la Franja recalant aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Municipal de Sant Feliu.
‘Els set pecats capitals’ va ser un dels primers èxits de la companyia i ara el recuperen per tal de celebrar el 16è aniversari. Com sempre, les catorze agosarades actrius del grup i el seu director presenten en clau d’humor la seva particular visió dels set pecats capitals cadascuna inspirada en un dels set pecats capitals: la supèrbia, la mandra, l’avarícia, l’ira, l’enveja, la gola i la luxúria.
Cal imaginar per un moment que el pecat de l’avarícia, ens transporta a un típic dinar de Nadal català i que tots els personatges que intervenen tenen una única missió: aconseguir que la seva tieta milionària li deixi tota la seva herència…. I a sobre a la tieta li ha tocat la grossa de Nadal!
En el pecat de l’enveja s’han inspirat en l’elecció de Miss Vegueria 2010, on totes les envejoses participants voldran aconseguir aquest guardó, amb les seves respectives mares assegudes entre el públic assistent. I encara falten cinc pecats més: l’ira, la mandra, la gola…. però hi passen moltes coses més que cal descobrir assistint a la representació.
Les entrades anticipades es poden recollir a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu o, des d’una hora abans, a la taquilla del teatre.

El més llegit

I després