I després

Detenen 3 camells marroquins a Sant Feliu i Platja d’Aro que distribuïen droga als joves de la zona

Compartiu aquesta història

Segons informa el diari El Punt, agents de la Guàrdia Civil de Girona van detenir el passat 23 de novembre tres persones, a les quals havien intervingut un total de 830 grams de cocaïna, 825 grams de marihuana i 215 grams d’haixix en forma de bola, així com diversos objectes, suposadament producte de la venda de les drogues.
La venda de droga es portava a terme a Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro, per la qual cosa els agents van iniciar una investigació que va determinar que la majoria dels compradors eren joves dels dos municipis. Així mateix, les investigacions van portar els agents a interceptar un vehicle, un Peugeot model 306, quan arribava a Platja d’Aro. Just en aquell moment, els dos ocupants, d’origen marroquí, van intentar fugir de la policia, però van ser detinguts.
Els agents els van trobar un bossa de plàstic sota el seient que va resultar ser cocaïna. La Guàrdia Civil va procedir després a escorcollar els seu domicili de Platja d’Aro, on van trobar 297 grams de cocaïna preparada en forma de dosis per a la venda, així com 215 grams d’haixix en boles, 825 grams de marihuana repartits en bosses, balances de precisió i diversos objectes suposadament procedents de la venda de droga, com ara una càmera de fotos digital, un ordinador portàtil, telèfons mòbils, rellotges de marca, una bicicleta d’alta gamma i una suma de diners.
En el domicili de Sant Feliu, on residia un germà d’un dels altres dos, els agents van intervenir 52 grams de cocaïna, part de la qual en dosis per a la seva immediata venda, així com un televisor, un mòbil i diners.

El més llegit

I després