I després

LA NOVA ZONA INDUSTRIAL DE SFG, MÉS A PROP

Compartiu aquesta història

A principis d’any varem publicar que l’Ajuntament de Sant Feliu havia rebut la proposta d’un promotor que s’oferia a construir una sèrie de naus a la zona de Bujonis Nord que podrien acollir entre 40 i 50 empreses i que amb aquesta iniciativa s’ampliaria ostensiblement l’actual zona industrial.

Des del consistori es varen començar a portar a terme les aprovacions del Pla de Millora Urbana del sector de Millora Urbana 03 de Bujonis Industrial Nord.

En el programa Línia amb l’alcalde de la nostra emissora preguntàvem a Carles Motas en quin punt es troba tota la tramitació per tal començar a fer realitat el projecte i comentava que està molt avançat ja que només faltava un document que havia de signar el conseller i a partir d’aquí l’empresa promotora podrà començar a fer la comercialització.

L’alcalde declarava que el projecte contempla un màxim de cinc grans naus que s’aniran compartimentant a partir dels metres quadrats que les empreses vagin demandant i que, d’entrada, cadascuna pot acollir a deu empreses a raó de 400 m2 però que n’hi hauran que necessitaran més metres en funció de l’activitat. En definitiva, que a mida que vagin venent aniran construint.

Motas afegia que aquesta iniciativa ha estat molt ben acollida per diverses raons. Per una banda, les empreses que han quedat encotillades en el teixit urbà de la ciutat, podran traslladar l’activitat a la zona industrial amb tots els serveis complementaris de subministres, fibra òptica i còmodes accessos des del giratori de la Ronda Nord.

També considerava que era important que les empreses locals no hagin de marxar a altres municipis per falta d’oferta i de comptar amb la possibilitat que empreses forasteres hi recalin oferint nous llocs de treball.

El pla de millora urbana aprovat, consisteix en reordenar el sector industrial de Bujonis Nord per tal de definir una trama viària més adaptada a la topografia i més ben articulada a la dels sectors adjacents (àrea comercial del Mercadona i Lidel, accés a la urbanització Mas Trempat i polígon industrial de Bujonis Sud) i preservar amb aquesta actuació el valor mediambiental del bosc d’en Rabell.

 

 

El més llegit

I després