I després

La mossa de la comissaria de SFG, 3 anys de presó per falsificar multes

Compartiu aquesta història

L’Audiència de Girona ha condemnat a tres anys de presó a la agent dels Mossos d’Esquadra, Saray Pastor Garcia , de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols per imposar tres multes a un jove per venjança el juny del 2008.

Recordem que segons constava en les multes ara desmentides, la mossa va atrapar a un jove cambrer d’una discoteca Ático (actual Palladium) de Platja d’Aro amb qui havia discutit un mes abans – conduint sense carnet, sense portar el cinturó de seguretat i parlant pel telèfon mòbil.

“Tals fets no es corresponien amb la realitat”, recull la sentència de l’Audiència de Girona, perquè en realitat l’agent va omplir les tres multes tot i que no era cert que hagués parat el turisme de la víctima per haver comès les infraccions.

L’afectat sempre va mantenir que el dimecres 25 de juny del 2008 va estar treballant a la Expo de Saragossa i que va sortir de l’esmentada ciutat al voltant de la mitjanit i va arribar al seu domicili cap a les 3.30 hores del dia 26, i que a més no conduïa el seu cotxe particular sinó un vehicle d’empresa.

Una altra dada que dóna suport a la tesi del perjudicat és que, fora qual fora l’hora que tornés a casa, per anar al seu domicili de Sant Gregori no cal passar per Castell i Platja d’Aro, on presumptament hauria comès les infraccions.

El més llegit

I després