I després

La màgia és dins teu a SCDA

Compartiu aquesta història

Amics del Museu de la Màgia, “La Casa Màgica” (Col•lecció Xevi), informa:
Sovint quan tenim un problema recorrem a l’ajuda externa que ens pot donar el psicòleg/ga, però les persones tenim recursos per poder solucionar els nostres dubtes,…
Per a aquest dissabte, 13 de desembre, l’associació cultural Amics de La Casa Màgica ha organitzat la conferència-col•loqui La màgia és dins teu a càrrec de Montserrat Fugardo. Coach Personal i Executiva en Valors i Emocions, formadora i autora del llibre Merlix el aprendiz del siglo XXI. Un llibre d’autoajuda que proporciona les eines necessàries per ajudar que les persones canviïn. Montserrat Fugardo creu que si una persona està contenta amb sí mateixa i creu en el seu talent i potencialitat, l’efecte s’expandeix i es reflexa a tots els nivells: professional, personal,… És a dir, ens parlarà de la màgia que té cadascú, la qual permet crear éssers únics i especials. Una màgia que té per truc el Coaching i les seves eines.
La conferència-col•loqui tindrà lloc el dissabte 13 de desembre a les 20:15h a la sala d’actes “la Caixa”. La conferència té la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina, “la Caixa”, Skäl Internacional de Girona, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de La Casa Màgica –col•lecció Xevi.

El més llegit

I després