I després

DEMANA ALLIBERAR A LA BANDA D’ALÍ

Compartiu aquesta història

Segons informa l’ACN, el suposat líder de la banda de lladres especialitzats en assalts violents desarticulada al Baix Empordà el mes de maig podria quedar en llibertat. El seu advocat, Carles Monguilod, ha demanat que surti de la presó i argumenta que els indicis contra Ali Salim són “poc consistents”. Els Mossos d’Esquadra van detenir Salim, resident a Sant Feliu de Guíxols, in fraganti, quan acabava d’entrar en una casa de la urbanització el Masnou de Platja d’Aro. Monguilod també ha sol·licitat l’excarceració de tres membres més del grup. El fiscal Víctor Pillado s’oposa a la petició. Vol que els imputats continuïn a la presó i ha afirmat que no pot ser casualitat que els detinguts sempre es trobessin prop de les cases robades el dia i l’hora dels fets.
Recordem que segons informava El Punt Avui, la setmana dels fets (9 de maig de 2014), vint assalts violents (4 temptats) i deu robatoris amb força foren els atribuïts públicament pels comandaments dels Mossos i el conseller Ramon Espadaler a la banda atrapada a Platja d’Aro.
En una visita del conseller a l’Ajuntament de Sant Feliu, declarava a la nostra emissora que amb els individus detinguts i empresonats aquest tipus d’accions violentes havien pràcticament desaparegut.
Ara, l’advocat dels presumptes autors, declara que no es poden provar els fets, que la banda ni tant sols existeix i demana la seva posada en llibertat atès que considera que “els indicis són poc consistents”.

El més llegit

I després