I després

MOTAS REPETEIX COM A CANDIDAT DE TSF

Compartiu aquesta història

Carles Motas repetirà com a candidat de la formació independent Tots per Sant Feliu (TSF) en les properes eleccions municipals del mes de maig de 2015, segons ha informat en una trobada amb la premsa aquest dimarts al matí.
En declaracions a la nostra emissora es mostrava decidit després de l’aclamació realitzada en l’assemblea de membres de la formació i del vist-i-plau de la seva família, a iniciar un nou projecte “amb il·lusió i ganes de guanyar les properes eleccions municipals que estem segurs que és el que Sant Feliu necessita i nosaltres ens comprometem”.
Quan a l’actual legislatura, que es troba en el seu tram final, Motas opina que “s’ha posat de manifest que tant Convergència i Unió (CiU) com el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) han demostrat que quan els convé es posen d’acord per mantenir les estructures del poder de la ciutat, com han vingut fent durant els últims 35 anys. Creiem que, des de l’oposició, hem estat capaços de posar de manifest que han fet una política clielentalista amb casos d’amiguisme claríssims i ara és el moment comptar amb un govern transparent. Nosaltres ens veiem capaços de canviar aquesta manera de fer i de gestionar l’administració retornant al govern de tots i no al d’uns pocs que és pel que s’ha caracteritzat en aquests anys i, especialment, en aquesta legislatura aquest equip de govern”.
El representant de TSF afirmava que cal oferir als ciutadans una total transparència davant els casos “flagrants” de clienletelisme, “com el de donar durant dos anys seguits les obres de les escoles a l’ex-president de CDC o comprar llibres d’un dels seus amics, pagant els ciutadans, per donar-los en les visites a l’alcaldia, apart de tot el que nostre grup ha vingut denunciant durant tota la legislatura. Els recursos públics s’han de destinar a tota la comunitat i no només a uns pocs”.

 

El més llegit

I després