I després

‘La increïble història de la pera gegant’ és la pel·lícula del Cinexic d’aquest dissabte al Montclar

La proposta de cinema familiar es projectarà a partir de les 7 de la tarda

Compartiu aquesta història

La secció cultural del Centre Excursionista Montclar porta a Sant Feliu una nova pel·lícula dins el Cinexic, en aquest cas amb canvi de dia ja que es projectarà aquest dissabte 18 de maig a les 7 de la tarda.

Es tracta del film ‘La increïble història de la pera gegant’ recomanada per a nenes i nens que tinguin a partir de 4 anys. El seu argument explica que la vida transcorre pacíficament a Vilasol fins que la Mitxo i en Sebastià troben un missatge en una ampolla on diu que l’alcalde desaparegut és a l’Illa Misteriosa. Inesperadament, es troben embarcats en una pera gegant i emprenen una increïble aventura per anar a rescatar-lo.

El preu de l’entrada pels socis de l’entitat és de 2 euros i de 4 pels que no ho son. L’organització recorda que després de la projecció, i com és habitual, es farà un berenar entre els assistents. Les entrades online ja es poden reservar fent clic aquí.

Cinexic és una activitat impulsada per Òmnium Cultural per potenciar el cinema familiar en català i que porta fins a Sant Feliu 8 pel·lícules durant aquesta temporada.

El més llegit

I després