I després

Percussió Ganxona es prepara per la Timbalada del juliol i ja té obertes les inscripcions

Aquest any se sumen a la Perculliga, on es tria el millor grup de percussió de Catalunya

Compartiu aquesta història

Percussió Ganxona ja està preparant l’onzena edició de la Timbalada Ganxona que se celebrarà com és habitual el primer cap de setmana de juliol, concretament el dissabte dia 6. El conjunt ja té obertes les inscripcions per a tots els grups que estiguin interessats en participar-hi.

Aquest any, com a novetat, l’entitat ha afegit la timbalada de la nostra ciutat a la ‘Perculliga’, on un jurat valora als grups que participen a les diverses timbalades que se celebren arreu del país. Ens ho explica el president de l’entitat, Marc Massallé.

La Timbalada Ganxona mantindrà el programa que s’ha realitzat en les passades edicions, amb una cercavila per la ciutat, un taller infantil per construir un instrument o el tradicional sopar popular.

Pel que fa al sopar, l’organització es planteja fer una pre-reserva de places per així assegurar-se que tothom tingui lloc per sopar. Un cop acabi la botifarrada serà el torn de la música amb la disco mòbil de NouSo i Fundación Ibiza.

Els grups que estiguin interessats en apuntar-s’hi poden posar-se en contacte amb Percussió Ganxona. Tota la informació la trobareu al seu perfil d’Instagram @percu_ganxona i al seu web percussioganxona.cat.

El més llegit

I després