I després

La Gran Ofensa el 4 de juliol al Singlot Festival

El dijous 4 de juliol al Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols i dins el Festival d’humor Singlot, La Gran Ofensa de la Bendita Compañía. Ja podeu adquirir les entrades a singlotfestival.com.

Compartiu aquesta història

El dijous 4 de juliol al Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols i dins el Festival d’humor Singlot, La Gran Ofensa de la Bendita Compañía. Cristina Valencia i Dani Amor encarnen els personatges de Sergio i Bernat, dos còmics que estan començant a destacar en el complicat món de la comèdia. Però quan sembla que tot va sobre rodes el Mateu (Artur Busquets) els demanda per un dels seus acudits. Amb l’ajuda de la Maria Pilar (Betsy Túrnez), una advocada de dubtosa reputació, el Sergio i el Bernat intentaran no acabar a la presó i que l’opinió pública no acabi amb ells.

‘La gran ofensa’ interpel·la a l’espectador preguntant-li si els límits de l’humor existeixen. S’ha de processar a algú per explicar un acudit? Cal censurar la comèdia? Es pot fer humor de qualsevol tema?

Dijous 4 de juliol al Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, La Gran Ofensa de la Bendita Compañía. Ja podeu adquirir les entrades a singlotfestival.com.

El més llegit

I després