I després

XXXIII Campionat d’Espanya de Natació amb aletes i immersió a Sant Feliu de Guíxols

El proper dissabte 22 i diumenge 23 de juny tindrà lloc a la Piscina Municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols, el 33è Campionat d'Espanya de Natació amb aletes i immersió de les categories Infantil i Cadet, organitzat per l'Aquàtic Club Xaloc.

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 22 i diumenge 23 de juny tindrà lloc a la Piscina Municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols, el 33è Campionat d’Espanya de Natació amb aletes i immersió de les categories Infantil i Cadet, organitzat per l’Aquàtic Club Xaloc.

20 clubs d’arreu de l’estat espanyol amb més de 300 nedadors i nedadores visitaran la nostra ciutat en un cap de setmana d’esport d’altíssim nivell.

Pots consultar el reglament particular d’aquest campionat d’Espanya aquí.

També recordar que el Club Aquàtic Xaloc per tercer any consecutiu ofereix unes jornades de tecnificació i alt rendiment durant aquest estiu. Les dates son del 8 fins el 26 de juliol de 9 h. a 13h. i va dirigit a nens i nenes nascuts/des fins l’any 2008.

Les activitats previstes son natació en piscina de 25 metres, natació en aigües obertes (Vies braves), contacte amb el medi submarí i navegació amb caiac.

Per més informació consulteu aquí.

El més llegit

I després