I després

La Fira del Conte «Explica’m» torna a Sant Feliu de Guíxols amb una sisena edició totalment presencial

L'esdeveniment familiar recupera la presencialitat després que l'edició anterior es transformés en programa de televisió. Serà els dies 12 i 13 de juny en diversos espais de la ciutat.

Compartiu aquesta història

Compte enrere perquè Sant Feliu de Guíxols aculli un any més l’Explica’m, la Fira del Conte que aquest 2021 arriba a la seva sisena edició. Després que l’any passat la iniciativa s’hagués d’adaptar al context inicial de la pandèmia, reconvertida en programa de televisió, en aquesta ocasió torna als carrers de la ciutat amb una programació totalment presencial i en què es respectaran totes les mesures anti-Covid pertinents. Un cap de setmana, el del 12 i 13 de juny, amb el conte com a fil conductor i pensada per a infants, però amb activitats també dirigides a joves i adults.

El ventall de propostes inclourà des de les tradicionals paradetes de llibres —que s’ubicaran al passeig de mar- fins a contacontes, ‘shows’ teatralitzats al carrer, tallers manuals i artístics, espectacles de titelles… En definitiva, una programació variada i de primera categoria per a passar un cap de setmana inoblidable, en família i a les portes de l’estiu a Sant Feliu de Guíxols.

Recordeu que per les propostes del dissabte 12 de juny a les 22.00 hores amb ‘Contes i altres històries de nit’ – Contes per a adults (+18) amb Geòrgia Bonell, i del diumenge 13 de juny a les 11 del matí, amb ‘Un talp al meu jardí’ a càrrec de Martí Gironell, escriptor i Coaner Codina, il·lustradora, cal reservar seient fent clic aquí. Es demana que reserveu només els seients que necessiteu i si esteu segurs que hi podreu assistir.

No oblideu que queden les darreres entrades a la venda per veure ‘Les aventures del lleó vergonyós’ amb El Pot Petit, en la sessió de matí.
Per la resta d’activitats, l’accés serà per ordre d’arribada fins completar l’aforament.

Consulta tota la programació de la 6a Fira del Conte — Explica’m 2021

El més llegit

I després