I després

[Guíxols Experience] Peix Blau Ganxó, la campanya gastronòmica per excel·lència de Sant Feliu

Programa nº3 de ‘Guíxols Experience’. Tractem una de les propostes gastronòmiques de referència a tota Catalunya: el Peix Blau Ganxó. En repassem tota la història des dels seus orígens, que es remunten als anys 1990.

Compartiu aquesta història

Escolta el programa nº3 de Guíxols Experience, un reportatge sobre una de les campanyes gastronòmiques de referència a tota Catalunya: el Peix Blau Ganxó. En repassem tota la història des dels seus orígens, que es remunten als anys 1990, amb el llavors regidor de Turisme del consistori guixolenc, Salvador Calabuig; l’ex-director de Ràdio Sant Feliu, Josep Andújar (Sé), i el restaurador local Josep Camús, a càrrec de l’establiment Cau del Pescador.

Un reportatge radiofònic amb la veu d’Àlex Giral. Guió, edició i producció: Pere Carreras.


? Escolta i descarrega el reportatge a la web d’iVoox


___________

Guíxols Experience és l’espai de reportatges radiofònics que parlen de la història de Sant Feliu de Guíxols, de la seva gent, la seva cultura, el seu art i música, el seu patrimoni, la seva forma de vida, la seva economia. Temes d’interès general tractats amb profunditat i sense pressa. Saber d’on venim per saber cap a on anem. Entendre el nostre passat per descobrir qui som avui. Cada dilluns a les 12:00h del migdia a Ràdio Sant Feliu.

?️ Accedeix a tots els programes de Guíxols Experience

El més llegit

I després