I després

El consistori aprova un nou pla de recuperació econòmica d’1.2M€ amb la unanimitat del ple

El nou Pla de Contingència i Recuperació (PCR) es va tirar endavant en l'última sessió plenària de l'Ajuntament de Sant Feliu amb el vot favorable de totes les formacions polítiques. En total seran 1.264.182'45€ que es destinaran a pal·liar els efectes de la pandèmia.

Compartiu aquesta història

El Ple municipal de Sant Feliu de Guíxols del maig de 2021 va acordar per unanimitat de tots els grups municipals la dotació d’1,2 milions d’euros (1.264.182,45€) per impulsar un nou Pla de Contingència i Recuperació (PCR) que ajudi la ciutat a recuperar-se dels estralls en l’economia a causa de la pandèmia de Covid-19. És el segon pla d’aquestes característiques que impulsa l’Ajuntament: el primer es va aprovar ara fa un any, pràcticament en la mateixa data (finals de maig), també per unanimitat.

El document, sostenen des del consistori, intenta ser un impuls per ajudar diferents àmbits, des del social, productiu, cultural i d’altres, ja que es considera que aquesta crisi és “polièdrica”, amb molts fronts i arestes. Des d’aquest pla d’acció municipal s’ha de fer front a dues grans qüestions: les despeses generades per la pandèmia i alhora la promoció de línies de suport al teixit social i econòmic que permetin una millor adaptació a les noves necessitats, al nou moment viscut.

? Clica aquí per a més informació

El més llegit

I després