I després

L’AD Guíxols, el Vilartagues CF i l’EF Sant Feliu aproven fusionar-se en una sola entitat: ‘Club de Futbol de Sant Feliu de Guíxols’

Després de mesos de negociacions entre les entitats de l'Ateneu Deportiu Guíxols, el Vilartagues Club de Futbol i l'Escola de Futbol Sant Feliu, el passat divendres 14 de maig es va firmar un acord entre les directives dels tres clubs per presentar davant els socis, i que aquests aprovessin la fusió de les entitats, un projecte que va quedar aturat el 2020 a causa de la pandèmia. Les assemblees de socis dels tres clubs han aprovat aquest cap de setmana la fusió de les entitats en una sola a partir de la temporada vinent. ‘Club de Futbol de Sant Feliu de Guíxols’, és el nom triat pels socis.

Compartiu aquesta història

Després de mesos de negociacions entre les entitats de l’Ateneu Deportiu Guíxols, el Vilartagues Club de Futbol i l’Escola de Futbol Sant Feliu, el passat divendres 14 de maig es va firmar un acord entre les directives dels tres clubs per presentar davant els socis, i que aquests aprovessin la fusió de les entitats, un projecte que va quedar aturat el 2020 a causa de la pandèmia. Les assemblees de socis dels tres clubs han aprovat aquest cap de setmana la fusió de les entitats en una sola a partir de la temporada vinent.
‘Club de Futbol de Sant Feliu de Guíxols’, és el nom triat pels socis.

La junta directiva estarà formada per Laia Bodro, Joan Serra i Francesc Lamora per part de l’Ateneu; i Sergio Ruiz, Josep Maria Gironès i David Mundó per part del Vilartagues.

Els integrants de la junta de l’Escola han decidit fer un pas al costat i per tant, no formaran part de la nova junta. De totes maneres, continuaran formant part dels grups de treball de la nova entitat i tenint veu i vot en la configuració i funcionament del nou club.

En els propers dies coneixerem la tria de l’escut de la nova entitat, deixant els colors blau, grana i taronja (procedents dels tres equips), com a colors oficials del nou club.

Aquest acord històric, remunta els seus orígens cap al 2011, s’ha anat concretant en petites passes i a base de negociacions. Els tres clubs han anat seguint una mateixa direcció, i aquesta embranzida final ha fet que tot plegat es tradueixi en una sola entitat, amb un sol nom i amb només una única samarreta.

El més llegit

I després