Després de mesos de negociacions entre les entitats de l’Ateneu Deportiu Guíxols, el Vilartagues Club de Futbol i l’Escola de Futbol Sant Feliu, el passat divendres 14 de maig es va firmar un acord entre les directives dels tres clubs per presentar davant els socis, i que aquests aprovessin la fusió de les entitats, un projecte que va quedar aturat el 2020 a causa de la pandèmia. Les assemblees de socis dels tres clubs han aprovat aquest cap de setmana la fusió de les entitats en una sola a partir de la temporada vinent.
‘Club de Futbol de Sant Feliu de Guíxols’, és el nom triat pels socis.

La junta directiva estarà formada per Laia Bodro, Joan Serra i Francesc Lamora per part de l’Ateneu; i Sergio Ruiz, Josep Maria Gironès i David Mundó per part del Vilartagues.

Els integrants de la junta de l’Escola han decidit fer un pas al costat i per tant, no formaran part de la nova junta. De totes maneres, continuaran formant part dels grups de treball de la nova entitat i tenint veu i vot en la configuració i funcionament del nou club.

En els propers dies coneixerem la tria de l’escut de la nova entitat, deixant els colors blau, grana i taronja (procedents dels tres equips), com a colors oficials del nou club.

Aquest acord històric, remunta els seus orígens cap al 2011, s’ha anat concretant en petites passes i a base de negociacions. Els tres clubs han anat seguint una mateixa direcció, i aquesta embranzida final ha fet que tot plegat es tradueixi en una sola entitat, amb un sol nom i amb només una única samarreta.