I després

La Fira de Nadal omple la rambla de visitants

Compartiu aquesta història

Centenars de persones han aprofitat el cap de setmana per visitar la trentena de parades que s’han instal·lat a la rambla per una nova Fira de Nadal de Sant Feliu de Guíxols.Moltes d’aquestes parades eren d’entitats i associacions locals que aprofiten la fira per recollir diners per les seves activitats.

És el cas de L’Associació de Veïns de Vilartagues que venia productes fets pels propis membres de la junta. Els diners recollits serviran per fer activitats en aquesta zona de la ciutat, tal i com explica Mònica Masó, una de les vocals de l’entitat.

 

 

La Fira de Nadal també serveix per promocionar entitats i donar a conèixer la seva tasca cultural o patrimonial. És el cas dels Amics de l’ermita i paratge de Sant Elm, que venia artesania i begudes. La Iolanda Albertí explica que la fira és un bon aparador per explicar la seva funció per restaurar aquest patrimoni.

 

 

La Fira de Nadal també és l’objectiu d’algunes activitats que s’organitzen a la ciutat. El taller de costura creativa, que es fa al casal d’avis de Vilartagues, ha estat treballant des del setembre en fer tot un seguit de treballs manuals que han venut aquest cap de setmana. Ho detalla Nati Fañanas responsable del taller.

 

 

Una de les activitats més participatives ha estat la Bombolla de Nadal, organitzada per l’Associació de Festes Ganxones. Prop de 500 persones van passar per la bombolla durant les 4 hores que va funcionar l’activitat dissabte a la tarda. Una activitat que és gratuïta gràcies als diners recollits en el darrer passatge del terror. Marce del Rio és la presidenta de l’entitat.

 

La fira de Nadal, tot i l’amenaça de pluja, ha estat un bon aparador per les entitats locals i pels comerços que hi han participat.

 

El més llegit

I després