I després

El Servei d’Ocupació Municipal engega el programa Treball i Formació per contractar dues persones majors de 45 anys

Compartiu aquesta història

El programa s’emmarca dins una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya destinada a les persones que tenen dificultats d’accés al mercat laboral

 

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament engega el programa Treball i Formació ARC 2022 per la contractació de dues persones majors de 45 anys. Es tracta d’una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya destinada a la millora de l’ocupabilitat de persones treballadores, especialment de les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral.

En aquest programa concret es treballa per la inserció de persones majors de 45 anys dins la gestió de projectes sostenibles en la recollida selectiva i/o d’autocompostatge. Els llocs de treball són per un/a educadora ambiental i un/a tècnic/a de medi ambient, que es contractaran a jornada completa durant 12 mesos.

Per poder formar part del programa s’ha de ser més gran de 45 anys, tenir un graduat, llicenciatura o diplomatura de la branca científica i estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat a l’Oficina de Treball.

Les persones interessades es poden adreçar al Servei d’Ocupació Municipal, per correu electrònic a som@guixols.cat o bé trucant de 9 a 14 hores al 972 32 70 33. La data límit és el 13 de desembre.

El més llegit

I després