I després

La Generalitat ven per mig milió d’euros l’antic Rex II, un dels dos hotels que quedaven pendents del llegat dels Anlló

Compartiu aquesta història

La Generalitat ha venut l’antic hotel Rex II, que formava part del llegat dels germans Anlló de Sant Feliu de Guíxols.
Situat al carrer Joan Maragall, el seu preu de sortida era de gairebé 15.000€ menys del preu subhastat finalment. S’ha acabat adjudicant per més de mig milió d’euros.

Dels vuit hotels de l’herència intestada, tan sols quedaven aquest i el Mediterraneo per vendre. En aquest cas, però, tot i que també se’n va convocar la subhasta, l’edifici del carrer Penitència no ha rebut cap oferta. A banda dels hotels, el llistat també incloïa dues propietats més -uns baixos del carrer Jacint Verdaguer-que tampoc han rebut interessats. Després que hagin quedat deserts, i com preveu la Llei de Patrimoni, sortiran a venda directa durant un any.

Els hotels no van començar a sortir a subhasta fins al 2011, nou anys després de la defunció dels dos germans. Des d’aleshores, la Generalitat va vendre cinc dels edificis a través de licitació o bé de manera directa. De fet, a través d’aquesta última fórmula, una societat gironina va adquirir el Panorama -la joia de la corona del llegat- a finals del 2017 per 1,86 MEUR.

Dels tres hotels que quedaven, un d’ells -l’antic Regente- es va acordar traspassar-lo a l’Agència Catalana de l’Habitatge perquè s’hi fessin pisos públics.

El més llegit

I després