I després

La Festa de Dijous Gras i la Rua del Divendres entre les properes activitats del Carnaval a la ciutat

4.200 persones desfilaran divendres amb un recorregut que sortirà des de la carretera de Girona, a la Rambla Joan Bordàs, a les 6 de la tarda

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols segueix en ple Carnaval 2024 després de que se celebrés dissabte passat la primera activitat, que es tractava del Sopar de Colles, que va reunir més de 1.300 persones.

Aquest proper dijous 8 de febrer tindrà lloc a l’envelat del Guíxols Arena una festa infantil de disfresses amb l’espectacle ‘Que peti la plaça’ amb la companyia Xip Xap. Les portes s’obriran a partir de les 5 de la tarda i durant l’activitat també hi haurà un berenar per les nenes i nens.

De cara a la nit, a partir de les 10 al mateix envelat, tornarà una altra de les tradicions d’aquesta jornada, que és la Festa de Dijous Gras. S’hi farà la presentació del Carnestoltes, qui hi farà el seu pregó. Per la seva part, les Padrines del Carnaval també es dirigiran al públic assistent.

A partir de les 22.30 hores hi haurà festa amb Mashup Party i DJ Surda. El preu de l’entrada és de 6 euros sense consumició. Podeu adquirir els tiquets clicant aquí.

De cara a divendres, a les 12 del migdia al Guíxols Arena, es farà la Presentació del Carnestoltes, qui farà el seu pregó amb les Padrines. També hi haurà una actuació de Mistreet Dance Studio. L’entrada és lliure i l’obertura de portes serà a les 11.30 hores.

A partir de les 6 de la tarda començarà la tradicional Rua del Divendres, amb una desfilada de carrosses i comparses que sortirà des del la carretera de Girona, a l’alçada de la Rambla Joan Bordàs, i farà el recorregut fins La Rambla. Hi desfilaran 4.200 persones.

I de cara a la nit del divendres, a partir de les 23.30, es farà el Ball de Tongo, també a l’envelat, on es coneixeran les colles premiades. Tot seguit hi haurà ball amb Animal Show i Versión imposible. El preu dels tiquets, sense consumició, és de 7 euros i es poden comprar clicant aquí.

De cara al diumenge, a partir de les 7 del matí, hi haurà la despertada de colles pels carrers de la ciutat i a les 11 del matí, donarà inici la Rua del Matí, que sortirà des del carrer Colom, passarà pel Passeig dels Guíxols i el Passeig del Mar.

El més llegit

I després