I després

La Coral Cypsella presenta la programació que commemora els seus 40 anys

Les activitats, que compten amb el suport de l’Ajuntament, s’allargaran des del mes de març fins al febrer de l’any vinent

Compartiu aquesta història

La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar ha presentat aquest migdia a l’Ajuntament de Sant Feliu la que serà la programació que commemorarà els 40 anys de l’entitat. La primera proposta a Sant Feliu de Guíxols serà un concert al costat de l’Orquestra Simfònica de Canet de Rosselló, al teatre, el 16 de març a les 6 de la tarda. Ens ho explica en president de l’entitat, Toni Escobar.

El director musical de la coral, Claudio Suzin, ens explica perquè s’han triat les peces d’Edward Elgar per aquest concert conjunt.

Entre les propostes previstes en aquest 40 aniversari, hi haurà un concert a l’Auditori de la Mercè de Girona el 10 de març, la 57a Festa de la Cançó de Muntanya el mes de juny, una taula col·loqui sobre el cant coral a Catalunya i Sant Feliu, al setembre, i una exposició itinerant per la ciutat. A més, la Cypsella serà la pregonera de la Festa Major d’aquest any.

Durant l’acte celebrat al consistori, l’Alcalde, Carles Motas, ha destacat la importància d’aquest aniversari.

El regidor de Cultura, Alexis Cubó, ha recordat que el consistori sempre dona suport a les entitats de Sant Feliu, tal i com ha fet amb la celebració d’aquestes 4 dècades de la coral.

Podeu consultar tota la programació prevista clicant aquí.

El més llegit

I després